140 optikere fik fælles online marketingportal | Rosendahls

140 optikere fik fælles online marketingportal

Optik Team, Danmarks største frivillige optikerkæde, havde brug for en digital løsning, hvor kædens 140 butikker, uafhænigigt af hinanden, kunne bestille tryksager og øvrige markedsføringsmatrialer og merchandise.

Derfor valgte de vores marketingportal-løsning, hvor den enkelte butik kan logge ind og tilpasse materialerne, så de er i tråd med den enkelte butiks profil, navn og logo.

Og når Optik Team laver en samlet bestilling, får de den mest kostoptimale produktionsløsning:

 ”Afhængigt af antal deltagende butikker, antal sider i brochurerne og oplagstal for de enkelte brochurer kan vi lade de enkelte versioner blive produceret med den trykteknik, og på det af koncernens tre produktionssteder, der samlet set giver den bedste økonomi for Optik Team,” siger marketingkoordinator, hos Optik Team, Annemette Graversen.

Læs mere om vores marketingplatform her.

Stibo Complete - 140 optikere fik fælles online marketingportal

Lager og distribution

Udover de forskellige muligheder for at sammensætte tryksager og materialer efter eget behov kan de enkelte butikker vælge mellem tre former for levering:

”Når butikken opretter ordren i systemet, kan de vælge at få det færdige oplag leveret og herefter selv stå for den videre distribution. De kan også angive et geografisk område og lade os klare alt det praktiske omkring husstandsomdelingen. Og endelig kan de få oplaget lagt på lager hos vores distributionsafdeling i Vejen, og så bestille dem efterhånden som de får behov for tryksagerne,” fortæller key account manager, hos Rosendahls, Lars Kristiansen.

Husstandsomdelingen er en del af den samlede løsning, fordi Rosendahls dels er medejer af virksomheden Portoservice og dels ejer DistributionPlus – og derfor har adgang til gode omdelingspriser og et velfungerende administrativt apparat.

Kontakt Lars Kristiansen her og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig:

+45 2121 4337
lk@rosendahls.dk 

”Rosendahls har været utroligt fleksible og åbne over for vores særlige ønsker, og jeg har endnu ikke hørt dem sige nej til en udfordring, men altid; ”vi finder ud af det”.”
Annemette Graversen
Marketingkoordinator hos OPTO Gruppen
Stibo Complete - 140 optikere fik fælles online marketingportal
Stibo Complete - 140 optikere fik fælles online marketingportal

Relevante cases