Marketingportal sikrer sammenhæng - også på tværs af landegrænser | Rosendahls

Marketingportal sikrer sammenhæng - også på tværs af landegrænser

Til vores kunde, Louis Poulsen, har vi udviklet en online bestillings- og marketingportal, som de markedsansvarlige, i alle lande, kan tilgå og bestille produkter og merchandise fra.

Fra marketingportalen kan der både bestilles varer, der er produceret og ligger på Rosendahls lager, men også materialer til store, årlige kampagner, hvor alle lande drager (økonomisk) fordel af puljetryk.

Er du på jagt efter en online løsning, der gør det nemt for alle i organisationen eller kæden at bestille marketingmaterialer?

Læs mere om vores marketingportal her.

Eller kontakt key account manager Lars Kristiansen her:

+45 2121 4337
lk@rosendahls.dk 

Vi stiller høje krav til vores egne produkter, og derfor er det enormt vigtigt at gengive farver og stemninger så rigtige og naturlige som overhovedet muligt i vores tryksager. Vi ser Rosendahls som en meget kompetent tryksagsleverandør og sparringspartner – både mht. materialevalg og muligheder.
Louis Poulsen A/S
Brand & Communication
Stibo Complete - Marketingportal sikrer sammenhæng - også på tværs af landegrænser
Stibo Complete - Marketingportal sikrer sammenhæng - også på tværs af landegrænser Stibo Complete - Marketingportal sikrer sammenhæng - også på tværs af landegrænser Stibo Complete - Marketingportal sikrer sammenhæng - også på tværs af landegrænser Stibo Complete - Marketingportal sikrer sammenhæng - også på tværs af landegrænser

Relevante cases