Lager & logistik | Rosendahls

Lad os opbevare og håndtere dine tryksager

Hos Rosendahls får du en solid og fleksibel samarbejdspartner med mere end 30 års erfaring med kundetilpassede lager- og distributionsløsninger. Her er lager og distribution en kernekompetence.

Der er mange gode grunde til at outsource lager, ekspedition og distribution, hvis du f.eks. sælger bøger, magasiner, tidsskrifter, plakater, film eller gavekort.

Vi tilbyder sikker opbevaring, håndtering og forsendelse af dine materialer direkte fra vores lagerhotel. Med vores effektive lagersystemer varetager vi hele processen fra modtagelse og registrering til opbevaring og pakning af dine tryksager. Du kan, med andre ord, lade os tage slæbet!

Du får et login til vores online portal, hvor du kan hele tiden kan se den aktuelle lagerstatus og let bestille genoptryk.

Med vores effektive lagerstyring er der mulighed for at fastsætte et minimumsantal, der automatisk udløser en meddelelse i systemet. Du vil herefter blive kontaktet og kan i god tid sikre, at I ikke må skuffe kunderne med beskeder om ”udsolgt” eller ”restordre”.

Vi har også (lager)plads til dig

Hos os får lige præcis den lagerplads, du har brug for. Hvis dit behov varierer, er vores fleksible løsning optimal for dig. Vi tager også overskydende varer retur, som vi sorterer og genopfylder din lagerbeholdning med, så du ikke kommer til at mangle noget.

 

 

Stibo Complete - Lager & logistik

Dine fordele

Sikkert, tørt og opvarmet lagerhotel
Nem online bestilling og adgang til lagerdata
Automatisk besked, når din lagerbeholdning når et bestemt niveau
Levering til hele verden direkte fra vores lager
Én fast kontaktperson
Stibo Complete - Lager & logistik
Stibo Complete - Lager & logistik

Relevante cases